Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Diany - Zakątek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 183
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sierściuch uroczy:)

A co do firan to yokasta ma rację...tylko jakieś zasłonki, lekkie i jasne. Karnisz chyba rzeczywiście za krótki..lepiej ciut dłuższy i zasłony po bokach...bo tak zasłonisz sobie piękne widoki jakie masz z okna:)

Witam się i od razu o firankach :) U nas nie planujemy nic, bo tak jak Ty, mamy dosyć fajne widoki. Szkoda nam zasłaniać okien, no i na parapetach chcemy wyeksponować różne różności :) Piękny masz domek, nie psuj go firanami. Może zastosuj jakieś zasłony, ale lekkie, zwiewne.

Powodzenia w podejmowaniu decyzji :)

• 2 weeks później...

Rolety jak najbardziej będą do Twojej kuchni pasować. :)

Łózko fajne. Jakie wybraliście obicie?

Takie stoły oglądałam ostatnio na żywo - fajne, grube, solidne (chociaż w Twoim niepokoją mnie te jasne wstawki...co to? jakoś mi burzy harmonię. ;) ) ale za to krzesła moim zdaniem takie sobie, nawet pomijając fakt, że kształt nie w moim stylu - nieładne materiały obiciowe, słabej jakości - ekoskóra wyglądała jak cerata. Oby Twoje na żywo były lepsze. :)

Oooo...co ja czytam? W sierpniu?...to Ty się kochana oszczędzaj, bo to już niedługo:))))))

Piękne przestronne wnętrza, i tak jak pisałam już wcześniej...nie zasłaniaj okien:)

I zgadzam się w 100% z azalką....to ludzie tworzą dom:):)

Szmateks to dobry pomysł tam często można kupić szydełkowe dzieła,nie koniecznie zazdrostki,ale np obrusy,które można na zazdrostkę przerobić :D

A w łazience może zamiast takiej "sztucznej" firanki kupić najtańszą,lekką,bawełnianą w Ikea,trochę przerobić i powiesić?

Coś takiego np:

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/lill-zasony-szt-biay__0099863_PE242253_S4.JPG

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/wilma-zasony-szt-biay__11840_PE089148_S4.jpg

Takie zasłonki czasami też można trafić w lumpeksach.

Cześć :)

Domek urządzony w zupełnie innym stylu niż ja planuję, ale przepiękny! I ta łazienka... Zdradzisz jaki to kolor farby na scianach? To taka limonka?

Zazdroszczę parapetów, ja nie mam ani jednego, choć w mieszkaniu 12 okien. ;)

Ten wypoczynek ma funkcję relaksu? Takiego rozkładania?